tirsdag 23. februar 2010

Blåmeis

 
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Jan Inge Karlsen sa...

Tjaa.. hva skal man si? Ikke enkelt med disse små sjarmørene.. Synes ikke du er helt i mål med skarpheten her.. kanskje croppet litt mye?

Einar sa...

Er vel enig at de kunne ha vært skarpere, spesielt det største. Lyset var ikke perfekt, valgte et tett snitt for å få plass til alle bildene i kollasjen.

Oona Torgersen sa...

Hei Einar!
Jeg synes collagen er morsom! Tja, skarpheten på det største bildet er ikke "spot on", men så er collager vanskelige i utgangspunktet(syns nu jeg da..)
Ser at du har hatt det travelt med disse små, og det er flott!
Har forresten et forslag:
Kansje vi skal skape en egen side for de som ønsker kritikk på bildene,det vil kansje gjøre det lettere å "skille" på de bildene vi ønsker å legge ut for å "dele", og de bildene vi ønsker "kritikk" på?
Er dette noe?
Oona :-)

Einar sa...

Kvalitetsnivået på bildene må nøvendigvis variere i et lag som er åpen for alle, men kritikk bør vi tåle.
Tror det beste(og enkleste) er å skrive at man ønsker seriøs kritikk på bildene. Synes de som har gitt kritikk her, har vært snille og blir det slik i fremtiden mener jeg det ikke er noe problem.

Tar man litt hensyn tror jeg det ikke det blir noe problem, vi kan ikke forvente at en med et billig kamera skal levere like gode bilder som en med utstyr for hundretusner av kroner.

Ola - aamnes.no sa...

En flott collage dette.. joda vi er her for å kommentere - bli inspirert - og lære - alle sammen. Da tåler vi kritikk på våre bilder og den som kommer her er konstruktiv og "snill" og bra er det. Vi kan ikke ha det slik at folk kvier seg for å legge ut sine bilder i hvert fall.