søndag 7. mars 2010

Medlemsmassen i Nordland Biofoto

Vi er i dag 71 medlemmer i Nordland Biofoto - og har hatt nest størst økning i medlemsmassen siden 2009 nest etter Østlandsavdlingen som håvet inn medlemmer på fotomessen.... tar vi bort dem har vi størst økning... Her må vi ut å spørre naboen.. de blir sikkert med.

3 kommentarer:

Einar sa...

I dag er det en måned siden møtet i Saltstraumen. Synes bloggen fungerer slik vi hadde tenkt, er det noen som har synspunkter på det så kom gjerne med dem.

Ikke alle har svart på invitasjon om å bli med på bloggen, det er selvfølgelig ingen tvang, men det hadde vært hyggeligere om flere ble med. Mulig vi skal sende ut invitasjonene en gang til, trenger noen hjelp er det bare å si i fra.

Tommy Andrassen sa...

Hei. Bloggen fungerer kjempeflott. Ser på telleren nederst på siden at Nordland Biofoto har 3.910 visninger, det er jo flott. Med så mange treff burde det jo også generere flere innlegg og kommentarer. Så her hadde det vært hyggelig om flere hadde lært seg blogging.

Einar sa...

Nesten 4000 visninger på en måned er kjempebra og folk har vært flinke til å laste opp bilder. Har stor tro på en fellesblogg som dette, det gir stor ativitet og alsidighet. Tror også det gir en fordel for bloggene i blogglisten.

Å kytte bloggene sammen er en fordel for alle sammen, det vet alle som har blogget en stund.