mandag 29. mars 2010

Tur til Aldersundet

Aldersundet er et av mine favorittsteder å fotografere. Var en tur der i går og gjorde et panorama.
9 eksponeringer som blir satt sammen i photoshop. En relativt enkel teknikk som sørger for at man beholder en fortreffelig oppløsning. Bildet kan om ønskelig bestilles på canvas.

4 kommentarer:

Jans Blogg sa...

Nydelig sammensatt og flott påskestemning her. Forgrunn favner på en måte rundt hovedmotivet/bakgrunn. Vakkert og bare til å nyte. God Påske !

Oona Torgersen sa...

Flott landskap du har satt sammen her. Det blir en spesiell effekt med denne teknikken, og det kler dette bildet!
God påske til deg John-Tore!
;-)

Ola - aamnes.no sa...

Et flott landskapsbilde der her ja..

Hva er prisen du tar for å skrive ut på Canvas av våre egne bilder? Har et par jeg skulle fått ut på ordentligvis av noen som kan dette...

John-Tore Gundersen sa...

Hei og takk for tilbakemeldinger. Jeg skulle gjerne gitt en fullstendig prisliste. Sannheten er at jeg ønsker å knytte til meg fotografer som faste kunder. Jeg er rett og slett usikker på hva slags pris jeg skal ta. Føler det er viktigere å informere hva det dreier seg om først og fremst. Mine canvas må ikke sammenlignes med Japan foto eller andre av disse store kjedene. Det produktet de leverer er noe helt annet enn hva jeg har. I tillegg etterbehandler jeg canvaset med en tokomponents ferniss som får frem fargene enda bedre, og nesten gir en slags 3D effekt. Denne rulles på for hånd med rull:-)
Folk pleier å si at de ser ut som malerier. De blir også veldig slitesterke og kan med lettet tørkes med fuktig klut om ønskelig. Jeg foreslår at du sender meg hva slags størrelse du ønsker lerretet printet i, så skal jeg foreslå en pris. Jeg ønsker å være rimeligst mulig, for å knytte til meg flest mulig brukere. Når jeg etter hvert får en webside opp å gå, har jeg flere ideer om samarbeide videre.