fredag 23. april 2010

5. natt i Finland

Dette skulle være jerv-natta og vi satt på et jervåte... så ble det den ultimate villmarksopplevelsen med to svære hann-bjørner som småkranglet om maten på 10 meters avstand i mørke natta. Som om det ikke var nok fant noen ulver det like for godt å delta med et ulekor fra det fjerne... Vi satt himmellangt til skogs i en utrangert campingvogn ombygd til fotoskjul der den ene siden var byttet ut med en 10 mm tjukk finerplate og det holdt bjørnene ute....tror vi. Det hørtes godt da bjørnen gikk løs på åtet og det knaste i bein...

Første bildet er tatt med 6400 ISO og på 2 sekunder.. med 140mm u-croppet fil..Her kom bjørnene forbi flere ganger i løpet av natta.... enn om..
3 kommentarer:

Einar sa...

Synes du har fått fine nattbilder, snart er det sommer og sol hele døgnet. Dette er innlegg nr 90 i bloggen, synes folk er flinke med å bidra.

Espen Seierstad sa...

Artig å høre fra opplevelsene i Finland. Og Ole-Mikael må da være verdens mest tålmodge unge som holder ut fem netter i skjul med pappaen. Skal bli spennende å se hva du får ut avi dine Finlandsbilder i det digitale mørkerommet.

Oona Torgersen sa...

Spennende serie du har fått her Ola! Ikke minst opplevelsen! Flott at du deler med oss andre :-)