søndag 9. mai 2010

Liv Martines bilde


Det er ikke greit å være ei lita jente på seks år når fotoutstyret nesten er like stort..og noe uhåndterlig selv med stativ når man skal ta sine første naturbilder .. av moskus. Noe klabb og babb ble det da også men til slutt fikk vi det til. Og det var ei synlig stotl jente som fikk se moskusbildet sitt på skjermen etter at vi var kommet tilbake til bilen.

Oksen på bildet er drøyt tredve meter unna oss..den likte ikke vår tilstedværelse og blåste et par kraftige advarsler med nesen før den snudde seg mot oss og gikk rett mot oss. Da ble Liv Martine lempet over et gjerde vi sto inntil til kraftige protester for hun skulle ta flere bilder.. Da oksen passerte rett på andre sida av det samme gjerdet på få meters avstand syntes også hun det var greit at vi sto der vi sto....


2 kommentarer:

SIVERT sa...

Kjempe bra bilde Liv Martine! Også ditt første moskusbilde. Mamma syntes også det var bra.Var det skumelt? Og kansje det var morsomt. Jeg håper du får flere flotte bilder. HILSEN SIVERT OG MAMMA.

Ola - aamnes.no sa...

Flott bilde Liv Martine...og helt på egen hånd bare jeg fikk satt opp stativet så tok du over og fikk dette bildet..godt jobbet..