fredag 10. september 2010

En velfortjent hvil?


Kjørte RV17 nordover fra Nesna, da jeg fikk øye på denne majesteten på en stolpe langs veien. parkerte og fikk skutt noen bilder. Desverre er ikke trailersjåførene like interessert i natur og dyreliv. Så de tutet og viste sin irritasjon over min hensynsløse parkering. Havørna synes det ble mye bråk og stakk..

6 kommentarer:

Ola - aamnes.no sa...

hehe - kjenner igjen den situasjonen hvor ikke alle bilister har samme interesse som en naturfotograf. Vi burde ha spesial designede fareskilt bakpå bilen så folk skjønner at vi kan stå farlig parkert og uoppmerksom overfor trafikk her og der... har selv laget både kø på Dovrefjell ved moskusfotografering og parkert nesten midt i veibanen på E6 ved fotografering av traner..og noen folk klarte i begge situasjoner og markere att de hadde horn på bilene og at de virket...men skitt ..bilder ble det jo og det er det viktigste eller?

Kenneth Solfjeld sa...

I slike situasjoner er man uansett så fokusert på å få tatt de bildene, og det pleier å gå fort fra man oppdager motivet, til man står i veikanten og knipser. Men slik må det være. Vil helst ikke gå glipp av slike motiver, og da har man ikke tid til å tenke på veibøller! Det var litt synd at ørna tok av i retning fra kamera. Hadde vært fint med bilder av fuglen svevende i all sin prakt..

Tommy Andrassen sa...

Hei. Det ble et bra bilde av havørnen, det lønner seg å ha kameraet liggende klart i bilen. Er enig med Ola at vi burde skaffet oss et fareskilt bakpå bilen: Opps det er en fotograf i bilen :-)

Kenneth Solfjeld sa...

Jeg har Biofoto klistermerke i bakruta, men det er vel ikke nok:-)

Ola - aamnes.no sa...

Nei du trenger en stor varseltrekant med teksten - naturfotograf - under

Øystein Søbye sa...

Ja, det er sjokkerende liten fortåelse for naturfotografenes arbeidsforhold i dagens samfunn. Det burde ikke være vanskelig å forstå at en må stoppe bilen når et motiv som dette dukker opp!