søndag 14. november 2010

Oppsummering sommer og nye turer...Nye deler av prosjektet med foto i Saltstraumen den 20 og 21 november - Ærfugl er målet.... fritt fram for den som vil å bli med på dette. Overnatting for vår del blir tursitforeningens anlegg Gjelentunet...
Ola - ola@aamnes.no - 46963142

Videre lurer jeg på om noen har tenkt å lage til en småfugl-foringsplass i vinter.. kan være lurt å starte nå om ikke før siden vi fortsatt har en del troster og stær igjen etter rognebærhøsten. Bruk frukt og frø.. frukt får du fra butikker om du spør etter utsortert frukt fra disken og frø kjøper man i store kvanta på felleskjøpet... Håper å høre jevnlig om noen har tenkt å starte opp et slikt prosjekt i skogen..

Så regner jeg med at flere varsler sine planlagte turer her inne så flere kan bli med.. til nå har vi hatt en vellykket tur til Saltfjellet tidlig i høst og nå en tur på Moloen og Mjelle i november... flere kommer...

3 kommentarer:

Bob Bushell sa...

Some beautiful photographies.

Einar sa...

Noen påstår at ribba er så billig at den kan brukes til fuglemat i stedet for å kjøpe fett.

Bjorn Fridtjofsen sa...

Hei Ola, har dessverre et par utstillinger å forberede i helgen, ellers så skulle jeg tatt meg en tur til Saltstraumen! :)

Har alltid foringsplass for småfuglene, faktisk flere :) Må jo huske på disse små, er vanskelig nok for dem når det er så kaldt!

Ha en riktig god tur!