mandag 8. november 2010

Vinterens Byggeprosjekt!

Dette så gøy ut, så her er vinterens byggeprosjekt folkens! Ser dette for meg, når jeg drar frem denne ved nærmeste vann!!
Her er det absolutt fordeler, men det som kan være greit er at det ikke blåser for mye, og dobbelt sett ullongs ;-)


6 kommentarer:

Dejemonos sorprender sa...

Wa! A really fantastic video! great work :)..
Wishing you a nice week..

Ola - aamnes.no sa...

hmmm - hvor skal det brukes? har du et slikt vatn tilgjengelig i Lofoten?... I så fall kan det jo være av interesse å leie når den er ferdig...

Einar sa...

Vi har et slikt vann på Seines, men det er innenfor verneområde og adgang forbudt på sommeren. Mulig det kan søkes om disp?

Oona Torgersen sa...

Hallais alle!
Einar:Vet ikke om det går an å få disp, men noen vann er det ikke ferdselsforbud på,dette må man finne ut av på forhånd,før man setter farkosten på vannet :-))
Ola:Ja, vi har mange vann her i Lofoten som ikke har ferdelsforbud,og jeg har blinket meg ut noen,hvis jeg får til en doning noe som ikke synker!
Dessuten vet jeg om menge interessante plasser innover Lofast,for ikke å snakke om Harstad-Narvik..Så vi får planlegge noen turer til våren_sommeren :-)
Men først må det bygges!
Dejemonos: Thanks for the comment! I hope you know that its not my video. Nice to see that you follow us,and i hope you enjoy the norwegian
landskape/nordic landscapes! All the best :-)

Espen Seierstad sa...

Enig m Oona; flere slike vann bare her på Vestvågøy. Og flåte har vi jo allerede (ligger nå hos Ola), så vi mangler bare skjulet. Tror forresten vadebukse også er en ide, i tillegg til dobbelt sett stilongs....

Oona Torgersen sa...

Ok Espen! Da har vi kansje et vinterprosjekt,og vadebukser+svømmeføtter hører med (det med svømmeføtter er mye brukt i fluefiske fra flytende "sittestol" som Ola har!)
Svømmeføttene monteres utpå vadesko, og gjør at man er mer uavhengig av å trå bunn.
Har sett flere "modifikasjoner" av en sånn flytestol,så dette kan bli gøy!
Hvis noen har gode ideer taes det imot med takk :-)