søndag 23. januar 2011

Fototørke...

Lider litt av foto-tørke for tiden - ikke det at planene ikke er der, men det e det med lyset og kulden som blir værre og værre for hvert år...dørstokkmila er ekstra lang da.. skulle ha vært i fossekallens elv og ute på skarv-berget i januar, men det frister lite.. skulle også ha vært til Skjerstad og sett etter gaupa, men det er langt å kjøre for kanskje ingenting... nei da blir det med akebakken...artig det å...


6 kommentarer:

Bjorn Fridtjofsen sa...

Joda, kjenner den der Ola! Nå også med en 4-åring med Vannkoppa, så blir det enda mere tørke. Har ikke fylt kvoten ennå, men det er jo en hel uke igjen, så den blir vel oppfylt.
Gaupa skulle en fått med seg!!!!! Men bomturen sitter langt inne!, og de kan bli flere om en får basillen i seg ;) En vet jo aldri med disse kattedyrene, og nå som jakta er så å si igang, så er vel gaupefamilien på ferie.

Einar sa...

Morsomme bilder,Skjerstad haster ikke, dårlig sporsnø og regn, akkurat nå.

Anonym sa...

Molto bello questo mosso.

Inger Brun sa...

Herlig bilde av jenta.

Tommy Andrassen sa...

Litt fototørke har nok alle når denne tunge mørketiden har vært, regnbyger og dritt gir sofakroken uante stillinger der man grubler over nye motiver. :-) To gøyale bilder du har blogget her.

Oona Torgersen sa...

Hehehe! Herlige situasjonsbilder Ola! Sofakroken er absolutt god å ha, men jeg strever meg opp av den når lyset kommer...Jeg trudde aldri jeg skulle bli så gla i lyset!Gaupa har jeg også tenk på,ringte over dit, men har ikke hørt noe ennu....