søndag 30. januar 2011

Vårtegn?

Bildene tok jeg i dag ved Geitvågen i Bodø kommune. Jeg er ikke flink med fulearter. Det var to stk fuler. Gikk og spiste på svabergene.


7 kommentarer:

Jans Blogg sa...

Hei Rita
Artige bilder som viser hvordan Fjæreplytten må passe seg for bølgene, samtidig som stadig på jakt etter mat når den ikke hviler. Fine bilder av fugl og miljø.

Rita Jakobsen sa...

Takk Jan.
Så det er det de heter. Jeg ble så fasinert av fuglene. De lekte seg i bølgekanten.

Kenneth Solfjeld sa...

Arti det siste her! Fine bilder!

Oona Torgersen sa...

Joda, det ser ut som du har truffet på Fjæreplytten :-) Det er en morsom fjærball, og når våren kommer er det utrolig til å kjefte hvis du kommer i nærheten (sier: plytt,plytt,plytt) Morsomme bilder, selv med mye grove korn. Uansett en flott måte å artsbestemme, ta et bilde, og legg det ut!

Ebba T. Jenssen sa...

Fint. Bilde nr. 2 var litt uvanlig og morsomt :)

Ola - aamnes.no sa...

Her ser det ut for at du må anskaffe lightroom... bildene er flotte, men jeg synes nok ikke de grove kornene burde være her.. de fjerner man med lightroom...

Rita Jakobsen sa...

Lightroom kommer. . . Jeg må få kursing..Sant skal sies at jeg var litt for ivrig i fotogjerningsøyeblikket. Jeg har jo fått nytt Nikon D7000. innstillingene på ISO ble feil. . Prøving å feiling er dyrkjøpt lærdom. Bildene ble tatt med alt for høg ISO.Hi 0.7 ,og 1/5000 F.6.3 ..Jeg kommer nok til å vere mer bevist Isovalg neste gang. Må bare innse at jeg ble litt små irritert på meg selv da jeg oppdaga blunderen. Jeg var fornøyd med motiv valget, selv om de hadde vert tøffere i en skarpere utgave. Takk for alle gode kommentarer. R.J