onsdag 20. juni 2012

Sommerunder og besøk...


Selv om gradestokken ikke har krøpet over 16 grader, er det sommer! Og så er man blitt murmeldyr igjen..oppe på natta,sove om dagen..
Et besøk av Naturfotograf Torbjørn Martinsen gjorde ikke saken bedre :-), og vi fikk både ryper, rever, jordugle, smålom, og hornugle på brikka...Noen ble bra, andre ikke. Det ble filmet, og regner med at det dukker opp i Torbjørns arkiver etterhvert! Takk for besøket :-)
Litt bilder her, litt miks, veldig raskt redigert...har ikke tid å redigere skikkelig, men reveunger står høyt oppe på lista over motiver akkurat nu,selv om lukkertiden er nede i 1/30 sek på 1600 ISO!Se flere bilder på min blogg: Oonas Blogg

Til alle biofotomedlemmer her i Nordland: Vis hva dere gjør. det er spennende for oss alle, selv om ikke alltid bildene blir toppers! Det er mye i opplevelsen, og det å dele med oss andre :-)
Stå på, og spør gjerne om gode råd, jeg, for min del svarer gjerne !

5 kommentarer:

Kenneth Solfjeld sa...

Nydelig og søtt bilde av reveungene. Bra komponert, med en diffus og ren bakgrunn. Bra jobba!

M. Hegge Skogsholm (Linselusa) sa...

Nydelige foto av de skjønne krabatene!

Ebba T. Jenssen sa...

Flott komponert og teknikk. Bra historie!

Ola - aamnes.no sa...

De har bloggens største søthetsfaktor.. og er vel noen sjarmerende nøster å jobbe den første tiden de har kommet ut av hiet også. Dette er et knallbra bilde av dem....

Hege-Annie Simonsen sa...

Åååh, så herlig bilde! :)