torsdag 19. juni 2014

Fra Steigen og Vestvågøy.

Vårt medlem Arvid L. Lindgaard ønsker å dele noen fotominner fra steigen og Vestvågøy. Arvid har ikke lært seg foto-redigering eller hvordan man legger ut bilder på bloggen. Men som medlem er Arvid ihuga interessert i foto og setter stor pris på magasinet Naturfotografen. Nordland BioFoto setter stor pris på henvendelsen og legger selvsagt ut disse 3 flotte bildene vi mottok på epost fra Arvid.

Alle foto Arvid L. Lindgaard.
Barnehagebarn på lavvotur, fra mitt hjemsted, Vestvågøy.Laskestad prestegård, Steigen. Bildet er tatt tidlig høsten 2008.

Dette var, iflg. Avisa Nordland, Nord-Norges høyeste bautastein inntil nylig. Den ble ved et uhell truffet av en veg-arbeidsmaskin som slo gresset ved veikanten, slik at den veltet og ble brukket i to deler. Steinen står i Steigen, men ligger nå nede. Bildet er tatt tidlig høst 2008.

1 kommentar:

OAL-photo.com sa...

Dette er selvfølgelig en ide for andre som også ikke føler seg hlt trygg på det å legge ut bilder i bloggen her. Send dem på e-post så legges de ut. Vi ønsker at alle skal få muligheten til å vise sine bilder her inne. Og vi kan skilte med over 80000 besøkende.... Hverdagslie og flotte bilder fra Arvid dette.....