tirsdag 7. oktober 2014

BioFoto Inviterer til Lofoten

Nordland BioFoto inviterer til fotosamling i Lofoten
Det er ennå plasser ledig, bare ta kontakt.
Pr. 7. oktober er vi 31 påmeldte.
Turen går til vakre reine i Lofoten torsdag den 6. november -  søndag 9.november 2014

Foto Eliassen RorbuerNå har du en flott mulighet til å bli bedre kjent med våre medlemmer og ikke minst oppleve magiske Reine i Lofoten. Denne helgen er det fullmåne torsdag den 6/11 kl. 23.23, flott når fotografer skal samles. Nordlys kan det også være gode muligheter for, bare skyene ikke ødelegger for det, skal legge inn ønske til yr om klart vær :-) Været kan vi ikke gjøre noe med, men blir det storm så er jo Lofoten riktig plass å være for fotografering, så her er det alle muligheter til å fange årets bilde.


Foto Eliassens rorbuer

Litt praktisk info:
 • Den 6. november er en torsdag, dette er en mulighet til ordne seg en langhelg for de som ønsker en ekstra foto dag i Reine. Har du ikke mulighet til å komme torsdag kan du komme på fredag, dette fikser jeg når bestillingen skal bekreftes.


 • Vi har bestilt 32 sengeplasser / 8 Deluxe rorbuer på Eliassen Rorbuer, Hamnøy, 8390 Reine. Har du lyst til å se rorbuene kan du gå inn på http://www.rorbuer.no/
Vi har bestilt følgende rorbu Nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11


 • Pris. Jeg har vært i dialog med Eliassens Rorbuer og mottatt skriftlig tilbud med rabatt. Nøyaktig pris blir vanskelig å gi da det er avgjørende om hvor mange vi blir, men ca. 1.100,- (+/-) I denne prisen inngår det sluttrengjøring/vasking av rorbua, sengetøy er også inkl. Denne prisen er for 3 døgn (for de som kommer torsdag) ca. 375,- pr døgn, pr. pers.


 • Hvis det skulle bli plassmangel med 32 plasser så bestiller vi flere rorbuer/sengeplasser.


 • Da rorbuene er bestilt og dette må bekreftes med antall blir vi nødt til bindende påmelding.  Av de bestilte plassene må Nordland BioFoto forhåndsbetalte 30%
 • Når du har sendt påmelding til BioFoto betaler du inn forskudd, pålydende 700,- til Kontonummer: 1206.84.91914 (merk. Innbetaling med ditt navn og Foto-tur Reine)


 • Avbestilles bookingen etter den 30. september kan vi ikke garantere at pengene blir refundert (dette er p.g.a. forhåndsbestillingen og forhåndsbetalingen vi har gjort)
Men vi skal selvsagt gjøre vårt ytterste for at pengene blir refundert.


Hvordan komme seg til Reine i Lofoten.
 • Bilfergen M/F Landegode går fra Bodø til Moskenes med daglige avganger, jeg legger rutetabellen som vedlegg i eposten
 • Avgang Bodø-Moskenes torsdag 6.nov 16:30 Ank. Moskenes 19:45
 • Avgang Bodø-Moskenes fredag 7.nov 16:30 Ank. Moskenes 19:45
 • For de som ønsker er det mulig og fly Bodø-Leknes. Men da må du ordne leiebil eller ta buss fra Leknes.  Avstand fra Leknes til Reine er ca. 60 km.


 • Fergepris, bil t.o.m 6 meter 646,- en vei


 • Billettpris en vei, voksen 180,-


 • Noen av oss blir å kjøre bil over. Det lønner seg å være full bil så deler man på ferge/bensinutgifter. For de som ikke har bil og reiser over med enkeltbillett, det er ikke noe problem, vi kjører/leverer og får alle på plass i rorbuen. Fra fergeleie til Rorbua er det kun 5 minutters kjøring en vei


Retur fra Reine til Bodø
 • M/F Landegode fra Moskenes – Bodø, søndag 9. nov kl. 15:30 Ank. Bodø 19:00


Hva skjer denne foto-helgen.
 • Først og fremst blir det sosialt, med fotografering i hovedfokus.

Vi skal forsøke å få til en båttur inn i Reinefjord
 • Dette er en tur med en liten passasjerbåt fra Reine og inn i fjorden. Reine med omkringliggende område ble kåret til Norges vakreste sted på 1970-tallet. Landskapet preges av høye kvasse tinder med ulik form. Her kan man beundre naturen, mange fossefall og de få enkeltstående hus fra de mest isolerte stedene. Havørna – fuglenes konge observerer stolt sitt kongerike fra bratte fjellvegger. Det anbefales ilandstigning på Vinstad for å fortsette til en gigantisk sandstrand i Bunes. • Vi kommer tilbake til program/utflukter/etc.
 • Bespisning: Alle rorbuer er utstyrt med kjøkken, så her kan alle lage egen mat. Vi satser på en felles middag enten fredag eller lørdag, meny og priser kommer vi tilbake til.


På vegne av Nordland BioFoto ønsker jeg deg hjertelig velkommen.
Håper du har anledning og lyst til å delta på denne foto samlingen
Med hilsen Tommy Andreassen / Leder Nordland BioFoto

8 kommentarer:

Tommy Andreassen sa...

Hei. Jeg har sendt ut innbydelsen til alle medlemmer i Nordland BioFoto. Gi beskjed hvis du ikke har mottatt epost, så får jeg satt deg opp på medlemslisten.

For de som ikke er medlemmer, du kan du melde deg på, bare send meg en epost så setter vi deg opp på listen. Første pri går til våre medlemmer av BioFoto, skulle det så være plasser igjen så tar vi kontakt med deg.
Med hilsen Tommy Andreassen
Leder Nordland BioFoto

OAL-photo.com sa...

Dette skal vi være med på folkens bare å hive seg rundt å melde dere på....

Unknown sa...

Vi har bestilt fint vær og nordlys denne helga ;-)
Bare å melde seg på :-)

Tommy Andreassen sa...

Det tikker inn påmeldinger. pr 20. august er vi 15 personer som er påmeldte, å flere blir vi. Nå er det 10 dager igjen til vi skal bekrefte antallet til Eliassens Rorbuer. Så har du lyst til å komme til denne flotte fotosamlingen i Reine, ikke nøl. send epost og meld deg på :-) Du er hjertelig velkommen.
Hilsen Tommy Andreassen

Nordland Biofoto sa...

Nå er vi 23 personer.
Det er ennå noen få dager igjen til påmeldingsfristen går ut :-)
Så her er det bare og melde seg på til denne flotte fotohelgen i Lofoten :-)

Tommy Andreassen sa...

Vi er nå 28 personer som har meldt seg på til Lofoten. Det er ennå 4 sengeplasser igjen. Selv om påmeldingsfristen har passert er det fult mulig å melde seg på. Bare å sende en epost til meg så skriver jeg det opp. Med hilsen Tommy

Unknown sa...

Tommy- hvordan ligger det an med påmeldingene til turen? Er det mange nå?
Gleder meg masse!

Nordland Biofoto sa...

Nå er det 30 dager igjen til Lofothelgen. Vi er nå 31 personer som har meldt seg på. Noe seom er veldig bra. Vi i Nordland BioFoto gleder oss masse til denne helgen :-)