onsdag 11. februar 2015

Seines ikke så langt fra Saltstraumen

Foto: Elisabeth Bråthen
Turen i dag gikk til Seines som ligger nesten på enden av Straumøya med utsikt mot Bodø. Du er på Straumøya når du har kjørt over Saltstraumbrua. Fotolyset var ikke særlig bra med mye nedbør og tørking oa objektivglass.
Straumøya er spennende både på vintertid og vår og sommer. Det er alltid mye fugler å finne ute på Straumøya. Er en heldig kan en få et glimt av skogens konge eller en skjelen gang også rådyr. Bjørn Ove Skarmark og jeg er ofte ute på tur på dagtid. Hvis det er andre Biofotinger eller noen som har lyst til å melde seg inn i Biofoto er det bare hyggelig om du slår følge med oss på tur. Vi er en fast gjeng som er mye ute og bruker stort sett og ihvertfall en av dagene i løpet av helga til å dra på tur. Så har du lyst til å være med oss, eller høre litt mer om Biofoto så ta kontakt.

Foto: Bjørn Ove Skarmark

 

3 kommentarer:

Tommy Andreassen sa...

Takk for flott innlegg og alle flotte turer vi har vært på :-)

Einar sa...

Flotte bilder, har tatt mange bilder der, men så er det hjemplassen min. Bølgene er kraftigst når det er nordvest vind og flo.

Elisabeth Bråthen sa...

Takk for tipset Einar, det skal være noen surfere som pleier være der ute å stå på brett. Vi har enda ikke vært då heldig å få knipset noen bilder av de enda.