mandag 14. januar 2019

Medlemstur/Årsmøte i Nordland 22.-24. Februar

Velkommen til medlemstur
Saltstraumen 22.-24. februar 2019Godt nytt år alle sammen. Nå er vi i gang igjen med nye foto-opplevelser i Nordland. Programmet for 2019 er klart, nå er det bare å sette av atoene for medlemsturene i kalenderen din.

Saltstraumen 22/02. - 24/02
Norsk Naturfotofestival, Ski 08/03 - 10/03
Landstreff BioFoto, Stavanger 31/05 - 02/06
Dønna 20/06 - 23.06
Steigen 03/10 - 06/10

Første tur i år går til Saltstraumen. Vi har reservert 4 hytter ved Saltstraumen Hotell. Her er det bare å begynne og glede seg. Rett utenfor Bodø finner du verdens-attraksjonen Saltstraumen. For det er her, rett nord for Polarsirkelen, at du finner verdens sterkeste malstrøm. Saltstraumen er valgt ut som et av The Wild Wonders of Europe, som er et samarbeid mellom National Geographic og WWF. Her er det et rikt fugleliv. Fugler som ærfugl, skarv og havørn er spesielt tallrik i området. Det er fantastiske fjell og bergformasjoner som begeistrer selv geologer. Naturen byr også på elg, rådyr, rev, oter, sel og niser. Det er mange flotte plasser for foto-opplevelser i nærområdet. Her kan du sikre deg flotte dyrebilder og unike landskapsbilder.

Saltstraumbrua. Foto Tommy Andreassen

Hyttene
inneholder to soverom med to senger på hvert rom, to separate bad med dusj og toalett, og stue med kjøkkenkrok. Her er det kokemuligheter og ellers det du trenger av dekketøy og kjøkkenutstyr for enkel matlaging. Hyttene ligger i umiddelbar nærhet til hotellet!

Pris 1500,- i selvhusholdning. Pris for 4 personer. (375 pr. pers pr. døgn)
Eksempel. Vi fyller opp hyttene etter beste evne, det blir dame hytte og herre hytte. Blir antallet skjevt fordelt, f.eks 14 personer, fordeles kostnadene på 14 personer Slik at leien blir lik for alle uansett om man bor 3 eller 4 personer pr. hytte. Døgnprisen blir da noen få kroner dyrere pr. person.

Tillegg:
Sengetøy kan leies for 150,- pr person
Renhold 650,- (Eller dere kan selv vaske ut hytten)
Frokost på hotellet 150,-
Hvis noen ønsker å bo på hotellet må du selv bestille.
Pris: 1095,- uten frokost, enkeltrom, bad med dusj og toalett.
Pris: 1295,- uten frokost, dobbeltrom med bad, dusj og toalett.
Da tar du selv kontakt med Saltstraumen Hotel, tlf.nr 755 06560
Her kan du gå til nettsiden https://saltstraumenhotell.no/saltstraumen

Program for helgen.
Fredag
Innkvartering.
Velkomst og fotografering.
Dagen står fritt til å fotografere i området. På kvelden slapper vi av i sosialt lag sammen med andre Biofotinger. Ønsker du å fotografere på kvelden, står du helt fritt til det. Informasjon om spennende fotoplasser tar vi på velkomsten. Tidspunkt for velkomst kommer vi tilbake til.

Lørdag.
Frokost - Fotografering.
Klokken 11: Starter Årsmøtet i konferansesalen på hotellet.
Det vil bli sendt ut egen informasjon vedrørende Årsmøtet.
Dette skriv vil du motta på e-post innen den 08. februar

Søndag
Frokost.
Fotodag i området

Hotellet har egen Spa og velværeavdeling. Her kan du ta en avslappende stund i behagelige omgivelser. Inngang i spa-avdelingen koster 300,- pr person, og badekåpe og håndkle kan leies for 150,-. Her finner du mer informasjon om spa avdelingen :
https://saltstraumenhotell.no/Spa

Påmeldingsfrist - Tirsdag 5. februar Send inn påmelding HER!

Fra Saltstraumen Hotel har vi fått følgende informasjon:
Da vi er i lavsesongen i denne perioden vil det være begrenset åpningstid og all matservering må forhåndsbestilles.
Frokost minimum 10 personer: 150,- pr pers
Lunsjbuffet minimum 10 personer: 225,- pr pers
evt. bestille fra vår lunsjmeny i kafeen.
3- retters middag: 565,- pr pers
evt. Lasagne-Buffet med brød og salat: 295,- pr pers

I påmeldingsskjema krysser du av for ditt ønske om frokost eller middag etc. Så kan vi sette opp bestilling når vi vet hvor mange som ønsker å benytte seg av dette mattilbudet. Det er matbutikk i Saltstraumen, rett over brua, på Straumøya.

Åpningstider Coop Prix
Mandag - Fredag: Lørdag: Søndag:
08.00-22.00 08.00-21.00 10.00-20.00

Vi kommer ut med ny informasjon fortløpende om medlemsturen.
Informasjon vil bli lagt ut på vår nettside http://nordland-biofoto.blogspot.com/
Da dette er en kombinert fotohelg med årsmøte vil det ikke være påmeldingsavgift på denne turen. Hver og en betaler selv når de sjekker ut av hytte eller hotell. For å delta på årsmøtet må du ikke bo på anlegget. Hvis du ønsker kun å komme til årsmøtet er du hjertelig velkommen til det.

Her kan du melde deg på til medlemsturen

Med hilsen Styret
BioFoto Nordland

Tommy Andreassen 958 55 336
Geir Antonsen 909 84 103
Rita Jakobsen 908 79 349
Kenneth Solfjeld 971 35 925

1 kommentar:

Mark Rutte sa...

Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte dette flotte caster på hans Email - doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?