Naturfotofestival


Pressemelding fra NNFF.

Vi gleder oss til tredje utgave av Norsk Naturfotofestivali Ski 11-13 mars 2016. Tilbakemeldingene fra de to første årene har vært fantastiske og vi er glade for at så mange har sett verdien av å være tilstede på et slikt arrangement. Å vie en hel helg sammen med likesinnede og oppleve fantastiske visninger av naturfotografer plukket fra den øverste hylle vil garantert berøre og inspirere oss alle.
Festivalen går over tre dager og omfatter forelesninger, film- og bildevisninger, workshops og utstillinger. Hovedarenaen i 2016 blir storsalen i Ski kino som vi har leid i tre dager. Storsalen en topp moderne kinosal med 400 sitteplasser. Det er her alle foredrag og filmvisninger i finne sted.
På Thon hotel i Ski vil inviterte fotografer stille ut sine bilder og her blir det også en stor fotomesse på lørdag og søndag. Her møter dere fotobransjens viktigste aktører og får mulighet til å ta i øyensyn det beste og det nyeste utsyret fotobransjen har å by på.


Mer informasjon finner du på: www.nnff.noVi gleder oss til å møte dere i Ski i mars
Norsk NaturfotoFestival AS 

ble stiftet 3. september 2013 av foreningene BioFoto og Norske Naturfotografer. Selskapet skal arrangere en årlig naturfotofestival av internasjonalt format i Ski. 

Organisasjonen består mer enn 50 frivillige fotoentusiaster med en omfattende og mangfoldig kompetanse. Det er fantastisk at så mange velger å bruke sin fritid for å sørge for en profesjonell avvikling av arrangementet.
Norsk NaturfotoFestival skal være en inspirasjonskilde for alle, ikke bare for naturfotografer.

Årets festival går av stabelen i Ski 21.-23. mars 2014 og vi er stolte av å kunne presentere noen av de aller største internasjonale profilene allerede på den første utgaven av festivalen. Programmet bør favne et bredt publikum, fra de rutinerte naturfotografene til mannen i gaten.

Nordland Biofoto er tilstede på Naturfotofestivalen. 

Vil du delta med bilde fra vår skjønne landsdel er du velkommen til å bidra!

Bilder til Fotofestivalen
Hei. Har du tenkt over om du sitter med noen blinkskudd. Vi i Nordland BioFoto er interessert i et mangfold av bilder for å vise Nordland å det vi kan by på. Hvis du selv ikke har tenkt deg til Ski under Naturfotofestivalen kan du bidra med bilder. Nå går dagene veldig fort å jeg trenger bilder inn til meg den 20. februar. Du kan sende inn 1-3 bilder så ser vi hvor mange bilder vi får inn. Totalt sett tror jeg vi klarer 30-40 bilder i utstillingslokalet vårt på Ski


Her er all den informasjon du trenger til å sende meg bilder
Bildene som skal henge på utstillingen vil bli produsert og innrammet av en grafisk bedrift på Ski. På denne måten vil bildene få en enhetlig framtoning og stil gjennom hele utstillingen.
den tekniske kvaliteten må være god nok til at bildefilene kan brukes til å lage forstørrelser på minst A3+.


Bildene eier hver enkelt fotograf eller lokallaget og kan bringes hjem etter utstillingen.
Ingen fotograf honoreres for bruk av bilder til utstillingen og det er heller ikke en salgsutstilling eller konkurranse. Den er ment for å vekke interesse og oppmerksomhet rundt BioFoto som organisasjon og hvert enkelt lokallag. Bildeinfo og utstillererens navn samt lokallaget blir slått opp ved siden på ferdiglaget lapp.


Her er tilleggsinformasjon om forstørrelser til naturfotofestivalen:
For å gjøre dette enklest mulig i vår produksjon bør det legges opp til maks 3 formater
(høyde eller bredde format). En av de ansatte i firmaet er BioFotomedlem, og har hjulpet oss til en god avtale
Formater/priser:
350x500mm –    kr. 50,- pr stk
500x700mm –    kr. 100,- pr stk.
700x1000mm –  kr. 175,- pr stk.
Priser er eks mva.
Filer:
JPEG-filer i beste kvalitet, oppløsning 150 dpi eller mer. Fargeprofil: Adobe RGB.
I tillegg ønsker jeg at bildene lagres med eksakte mål + 6mm overmål (356x506/506x706/706x1006) – dette for kutting.


Send inn ditt bidrag til epost: nordland.biofoto@gmail.com
Sett filnavn på bilde: Ditt navn_bildenavn_nordland_NF
Merk Emne feltet i eposten med: Naturfotofestivalen_ditt navn


Med hilsen Tommy Andreassen
Leder Nordland Biofoto

Ingen kommentarer: