Om ossBioFoto Nordland - lokallag. Forening for naturfotografer.
Vi er en åpen og uavhengig forening for naturfotografer - amatører og profesjonelle med det gode bilde i sentrum. Vi har lidenskapen for naturen og fotografering innen landskap, fugler og dyr, insekter, planter og makro etc.

Vi arrangerer en rekke turer og kurs for medlemmene i lokallaget. Vi har fokus på alle våre medlemmer, nye og gamle. Send oss gjerne en e-post dersom du ønsker mer informasjon om vårt lokallag. Ta kontakt med oss her: kontaksiden.

Blogg og Facebook:
Bloggen/vår nettside skal brukes til visning av bilder, oppdatering av hva som skjer i foreningen samt for å holde kontakt oss medlemmer i mellom. Denne sia vår er noe vi oppfordrer alle til å benytte seg av. Del dine fotogleder med oss andre i lokallaget. Kom gjerne med innspill til fototurer og andre aktiviteter, enten på blogg/facebook eller epost. For å være et aktivt lokallag trenger vi aktivitet fra alle medlemmer. Del gjerne innlegg fra vår blogg og den åpne facebook-siden.

I 2020 var BitoFoto Nordland 10 år. 

Les mer om BioFoto Nordland: 
- Styret 2021BioFoto
Foreningen er åpen for alle naturfotografer. Med mange entusiastiske medlemmer er BioFoto den største foreningen for naturfotografer i Norge, og en av de største fotoklubbene. Foreningen ble opprettet i 1979, og har som mål å være et faglig og sosialt forum med det gode naturbildet i sentrum.

Styret i Biofoto er allsidig sammensatt, med representanter fra hele Norge. Lokallagene er fordelt etter naturlige regioner over hele landet, fortrinnsvis knyttet til de største byene i regionene.
BioFoto gir ut Naturfotografen fire ganger i året. Medlemsbladet gjenspeiler virksomhetens aktiviteter og er gjennom egen kvalitet alene verdt et medlemskap i BioFoto. Fotokonkurransen er den neste store virksomheten til foreningen. Har kjempes det om heder og ære og en stadig utfordring av hver enkelt til å presentere det beste naturbildet i foreningen. Her er også en intern lokallagskonkurranse.

Litt mer om medlemsbladet Naturfotografen. Bladet er først og fremst skapt av og for BioFotos medlemmers glødende interesse for foto og natur. Naturfotografen skal være en kilde til inspirasjon, et medium egnet for å skape en avslappende stund i sofakroken eller kilde til ny kunnskap om naturfoto. Tidsskriftet er også et talerør for medlemmer og en informasjonskanal for medlemmene i BioFoto. Her er alle velkommen til å selv bidra med stoff og bilder til magasinet. Har du en skriveglød og i tillegg gleden du har over å være fotograf; hvorfor ikke ta oppfordringen å sende inn en fotoartikkel.

BioFoto er medeier i NNFF (Norsk NaturFoto Festival) Her blir foreningens virksomhet og enkelte lokallag og medlemmer presentert for et større publikum. Det viktigeste av alt. BioFoto er en organisasjon som ivaretar enkeltmedlemmer i lokallagene og arrangerer turer, foredrag og lokale samlinger der natur og foto er sentrale elementer i et sosialt og inkluderende miljø.
BioFoto Nordland er i vekst, det samme er Biofoto sentralt.

Les mer Biofoto: 
- Styret 2021

Ingen kommentarer: